Anne fortæller om fødslen


Anne udnyttede fuldt ud de fødselsteknikker hun lærte under graviditeten 
Anne fortæller om fødslen
september 2014

Det gik vildt hurtigt. 8 timer fra vandet gik til han var der. :-) men er sikker på at jeg åbnede mig så meget og så hurtigt fordi vi har gået ved dig og lært det. :-) (Touching Childbirth)


Han var 54 cm lang og vejede 4250 gram. En stor " lille" karl. ;-)


Kort fortalt:

Vandet det gik pladask kl. 00.30 mandag nat. Heldigvis da jeg stod op og ikke lå i min seng ;-)

Kl. Ca 01.15 fik jeg den første ve.

Et kvarter senere var det kun 5 min imellem hver ve. Og yderligere et kvarter senere var det kun 3 min imellem hver og de varede fra 1 1/2 min. til 2 min. og var blevet dobbelt så kraftige.

Vi kørte afsted til fødegangen kl 2 om natten.

Jeg havde forsøgt på hypnose hjemme i sengen - det virkede meget godt.

Men da vi så skulle afsted i bil og gå osv. Så gik jeg helt amok. Jeg kunne slet ikk styre vejret og kramped osv.

Da vi kom op blev jeg undersøgt, kom i bruser, da vandet havde løbet meget i bilen. Og kom så ind på stuen.

Jeg lå den første halve time og kunne slet ikk få noget hen. Det hele var bare for meget og veerne kom med 3 min mellemrum ca.


Men lige pludselig så fandt jeg ud af hvordan jeg skulle slappe af. Så fik jeg mig selv ned i hypnose, i to timer. Så fik jeg det der clux og så kom den første pres ve.

Så jeg var gået fra 3 cm, da jeg ankom - som jeg synes var meget ;-) og til 10 cm åben ved at ligge og slappe af i de to timer!!

Jeg havde presse-veer i ca. 1 1/2 time. Så kom han! Uden vand eller andre former for smertelindring. Men brugte ikke hypnose under presse-veer. Men har bestemt ikke fortrudt jeg tog kurset - det hjalp mig utroligt meget, da jeg fandt ud af hvordan det virkede. Du er fantastisk Karen :-)


<3 jeg blev syet ganske lidt. Fik ikke lagt blokade heller ikke selvom jeg var stor :-) vi har det alle godt og gik hjem efter de 24 timer. :-)


 

Knus Anne og Michael og lille manden som vi ikke ved hvad skal hedde endnu :-)